Palvelut

Meillä voit rentoutua ja nauttia korkealaatuisista hoidoista, jotka on suunniteltu vastaamaan sinun tarpeitasi. Tutustu lisää palveluihimme!

Kasvohoidot

Hemmottele kasvojasi yksilöllisesti räätälöidyillä kasvohoidoillamme, jotka tuovat esiin ihosi luonnollisen kauneuden. Valitse monipuolisesta hoitovalikoimastamme suosikkisi ja anna ihosi hehkua!

 • BTB13 micro meso therapy -mikroneulaus: Kasvot, Kaula ja Decoltee199
  BTB13 micro-meso therapy -kasvohoito on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapia käsittelyn. Hoito on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihoon. Mikroneulas aktivoi kollageenintuotantoa, tasoittaa juonteita, arpia, syväkosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Ihosta tulee silmin nähden heleämpi. Hoitoon sisältyy happokuorinta, mikroneulaus koko kasvoille, kaulalle ja decolteelle + ihotyypin mukainen BTB13-tehoseerumi, ongelmakohtien tehostus eri neulapäällä, rentouttava mesoterapiakäsittely, kasvonaamio ja hoitovoiteet.
 • BTB13 micro meso therapy -mikroneulaus: Kasvot ja Kaula 159
  BTB13 micro-meso therapy -kasvohoito on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapia käsittelyn. Hoito on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihoon. Mikroneulas aktivoi kollageenintuotantoa, tasoittaa juonteita, arpia, syväkosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Ihosta tulee silmin nähden heleämpi. Hoitoon sisältyy happokuorinta, mikroneulaus koko kasvoille ja kaulalle + ihotyypin mukainen BTB13-tehoseerumi, ongelmakohtien tehostus eri neulapäällä, rentouttava mesoterapiakäsittely, kasvonaamio ja hoitovoiteet.
 • BTB13 Total Radience Treatment115
  BTB13 Total Radience Treatment on yhdistelmä tehokasta kasvohoitoa ja rentouttavaa elämystä. Kasvohoidossa iho puhdistetaan ja hoidon aloittaa rentouttava, nestekiertoa aktivoiva ja ihoa silottava kasvohieronta. Hieronnassa pohjoisen luonnon marjan siemenöljyt sisältävät runsaasti ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja sekä marjoille luontaisia vitamiineja ja antioksidantteja. Hoidon kaksivaiheinen kuorinta kirkastaa ja uudistaa ihoa. Entsymaattinen kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja lisää ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihoa glykolihappoon. Tehokkaasti ihon ikämuutoksia hoitava glykolihappokuorinta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoidon päättää ylellisen kosteuttava ja viilentävä peel-off merileväkasvonaamio. Ihosta tulee kimmoisampi, kosteutettu ja uskomattoman heleä.
 • BTB13 Hydro Therapy90
  Virkistävä ja ihoa elvyttävä BTB13 Hydro Therapy kasvohoito sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jonka mesoterapia-hoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. Tuloksena levänneet ja kevyet kasvot.
 • Exuviance Retinol peel 1% 60min145
  Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, rentouttava hieronta, naamio, 1% retinol-kuorinta, hoitovoiteet, kotihoidon opastus. Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona.
 • Exuviance Retinol peel 1% 30min95
  Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, 1% retinol-kuorinta, hoitovoiteet, kotihoidon opastus. Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona.
 • Exuviance kasvohoito 90min129
  Tämä hoito sopii sinulle, kun kaipaat kasvohoidolta hieman enemmän. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kattavan ihoanalyysin, AHA -happokuorinnan ihotyyppisi mukaisesti, hellävaraisen puhdistavan ultraäänikäsittelyn ja seerumin imeytyksen ultraäänen avulla, rentouttavan hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Lopuksi saat kattavan kotihoidon opastuksen sekä suositukset kotihoito tuotteista. Hoidon kesto 90min
 • Exuviance kasvohoito 75min109
  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kattavan ihoanalyysin, AHA -happokuorinnan ihotyyppisi mukaisesti, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan hieronnan kasvoille, naamion, hoitovoiteet ja kotihoidon opastuksen. Hoidon kesto 75min.
 • Exuviance kasvohoito 60min89
  Syväpuhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva kasvohoito AHA-kuorinnalla. Suosittelemme tätä hoitoa kun haluat ylläpitää ihosi hyvinvointia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kattavan ihoanalyysin, AHA -happokuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai hieronnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoidon opastuksen. Hoidon kesto 60min.
 • Exuviance kasvohoito 30min69
  Kuoriva ja solujen uudistumista stimuloiva kasvohoito AHA-kuorinnalla. Tämä hoito sopii sinulle kun haluat raikastaa ja kirkastaa ihoasi nopeasti ja tehokkaasti. 30 min kasvohoito sopii myös sarjahoidoksi tehtäväksi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kattavan ihoanalyysin, AHA -happokuorinnan, naamion, hoitovoiteet ja kotihoidon opastuksen.
 • Timanttihionta89
  Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman imeytymisen. Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon sävyä. Hoito toteutetaan Exuviance -tuotesarjalla.
 • Ultraäänipuhdistus89
  Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja hoitoneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivutta ja ilman punoitusta. Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hoito toteutetaan Exuviance -tuotesarjalla.
 • Mekaaninen ihonpuhdistus89
  Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, rauhoittava naamio, hoitovoiteet, kotihoidon opastus.
 • PRX-T33 -kasvot ja kaula -1.kerta. (sis. kotihoitotuotteet)315
  PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age -hoitomenetelmä, joka takaa tehokaat tulokset − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa. Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. PRX-T33-hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuodenaikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla. Tulokset ovat aina yksilöllisiä. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. kuukausi tehtävällä hoidolla.
 • PRX-T33 -kasvot ja kaula ylläpitohoito169
  Ylläpitohoito sarjahoidon jälkeen tai yksittäisenä tuhkimohoitona. Sisältää 6. päivän kotihoito tuotteet.
 • PRX-T33 -kasvot ja kaula -jatkokerrat 2-6145
  Neulaton ihoa stimuloiva hoito, jossa yhdistyy TCA-happo, vetyperoksidi ja Kojic-happo. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan kollageenia sekä uudistamaan soluja. Vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.
Varaa aika

Jalkahoidot

Anna jalkojesi nauttia huolenpidosta ja hemmottelusta. Tule kokemaan rentouttavat ja virkistävät jalkahoidot, jotka tekevät jaloistasi pehmeät ja kauniit.

 • Täydellinen jalkahoito + geelilakkaus120
  Nimensä mukainen täydellinen jalkahoito on sinulle, kun kaipaat jalkojen kokonaisvaltaista hoitoa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston ja raspauksen, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan ja naamion jaloille, jalkahieronnan, yksivärisen geelilakkauksen, kynsinauhaöljyn ja jalkavoiteen levityksen. Hoidon kesto noin 120min
 • Jalkahoito + geelilakkaus100
  Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, yksivärisen geelilakkauksen ja jalkavoiteen levityksen. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
 • Täydellinen jalkahoito90
  Nimensä mukainen täydellinen jalkahoito on sinulle, kun kaipaat jalkojen kokonaisvaltaista hoitoa. Täydellinen jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston ja raspauksen, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan ja naamion jaloille, jalkahieronnan, kynsien lakkauksen sekä voiteen levityksen. Hoidon kesto noin 90min.
 • Jalkahoito80
  Tämä jalkahoito sopii sinulle, kun kaipaat klassisen jalkahoidon ilman lakkausta. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja jalkavoiteen levityksen. Hoidon kesto noin 60min.
 • Jalkahoito 30min60
  Tämä jalkahoito sopii sinulle, jos jalkasi ovat melko hyvässä kunnossa mutta haluat ylläpitää jalkojesi kuntoa lyhyemmällä aikavälillä. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kevyen raspauksen, kynsien lyhennyksen ja viilauksen sekä jalkavoiteen levityksen. Hoidon kesto 30min
 • Geelilakkaus koristeilla varpaankynsille85
  Sisältää kynsien ja kynsinauhojen kevyen siistimisen, ranskalaisen geelilakkauksen tai kevyen koristelun (glitter, pienet maalaukset, moniväri) ja kynsinauhaöljyn levityksen. Huomioithan että tämä ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
 • Geelilakkaus varpaankynsille65
  Geelilakkaus varpaisiin on oiva tapa saada kauniit, siistit ja kestävät kynnet. Tyypillinen huoltoväli varpaankynsien geelillauksella on 5-7 viikkoa. Sisältää kynsien ja kynsinauhojen kevyen siistimisen, yksivärisen geelilakkauksen ja kynsinauhaöljyn levityksen. Huomioithan että tämä ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
 • YUMI™ Feet -kovettumahoito + geelilakkaus80
  YUMI™ Feet -Erikoisjalkahoito sopii erityisen hyvin sinulle mikäli kärsit kovettumista ja kuivista kantapäistä. Hoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa erityisten kovettumia liottavien lappujen avulla. Hoidossa ei siksi käytetä jalkakylpyä lainkaan. Hoito on nimensä mukaisesti kehitetty kovettumien poistoon. Hoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Hoito sisältää kovettumahoidon, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, yksivärisen geelilakkauksen ja voiteen levityksen.
 • YUMI™ Feet -kovettumahoito60
  YUMI™ Feet -Erikoisjalkahoito sopii erityisen hyvin sinulle mikäli kärsit kovettumista ja kuivista kantapäistä. YUMI™ Feet -kovettumahoitoon voit liittää myös varpaankynsien geelilakkauksen lisäpalveluna. Hoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa erityisten kovettumia liottavien lappujen avulla. Hoidossa ei siksi käytetä jalkakylpyä lainkaan. Kovettumahoidossa ei myöskään käsitellä kynsiä tai kynsinauhoja. Hoito on nimensä mukaisesti kehitetty kovettumien poistoon. Hoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Hoidon kesto 30min.
Varaa aika

Sokeroinnit

Sileä ja pehmeä iho sokeroinnin avulla – kokeile ammattilaisen tekemiä sokerointeja.

 • Brasilialainen sokerointi67
 • Brasilialainen sokerointi jatkokäynti57
 • Selän sokerointi47
 • Laajennettu bikinilinjan sokerointi47
 • Säärten sokerointi45
 • Reisien sokerointi45
 • Käsivarsien sokerointi45
 • Bikinilinjan sokerointi37
 • Kasvojen sokerointi37
 • Kainaloiden sokerointi29
 • Ylähuulen, Leuan tai Kulmien sokerointi22
 • Sokerointipaketti (Käsivarret+Brassi+Sääret+Reidet)159
 • Sokerointipaketti (Kainalot+Brassi+Sääret+Reidet)149
 • Sokerointipaketti (Kainalot+Bikinilinja+Sääret+Reidet)139
 • Sokerointipaketti (Brassi+Sääret+Reidet)129
 • Sokerointipaketti (Brassi+Kainalot+Sääret)117
 • Sokerointipaketti (Bikinilinja+Sääret+Reidet)107
 • Sokerointipaketti (Bikinilinja+Kainalot+Sääret)97
 • Sokerointipaketti (Brassi+Sääret)97
 • Sokerointipaketti (Brassi+Kainalot)87
 • Sokerointipaketti (Sääret+Reidet)85
Varaa aika

Ripset & kulmat

Anna katseellesi uusi ulottuvuus kaunistavilla ripsien ja kulmien käsittelyillämme.

 • Ripsienpidennys volyymi uudet140
 • Ripsihuolto volyymi 120min95
 • Ripsihuolto volyymi 90min79
 • Ripsihuolto volyymi 60min69
 • Ripsienpidennys klassinen uudet 130
 • Ripsihuolto klassinen 90min79
 • Ripsihuolto klassinen 60min69
 • Ripsien kestotaivutus & värjäys85
 • Kulmien laminointi & värjäys65
 • Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi120
 • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu35
 • Kulmien värjäys ja muotoilu25
 • Ripsien värjäys25
 • Pidennysten poisto40
Varaa aika

Vartalohoidot

Tunne olonsi kevyemmäksi ja pirteämmäksi virkistävillä vartalohoidoillamme.

 • Selän mekaaninen ihonpuhdistus85
  Hoito sisältää selän kuorinnan, ihohuokosia avaavan höyryn, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja ihoa rauhoittavan naamion ja voiteen.
 • Rentouttava Bambukeppihieronta85
  Täydellinen hieronta elämys, kun kaipaat rentouttavaa ja tehokasta hierontaa. Bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa, venyttää ja huoltaa lihaksia tehokkaasti, lievittää stressiä ja väsymystä poistaen kuona-aineita sekä vilkastuttaen aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Hoitoon sisältyy koko vartalon käsittely bambukeppien sekä hoitavan öljyn avulla. Hoidon kesto 60min.
Varaa aika

Trainee -hoidot

 • Täydellinen jalkahoito63
  Tekijä on koulutettu ammattilainen. Jalkahoitojen osalta hän kehittää vielä taitojaan, jonka takia hoitoon tarvitaan hieman enemmän aikaa. Täydellinen jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston ja raspauksen, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan ja naamion jaloille, jalkahieronnan, kynsien lakkauksen sekä voiteen levityksen. Hoidon kesto noin 120min.
 • Jalkahoito56
  Tekijä on koulutettu ammattilainen. Jalkahoitojen osalta hän kehittää vielä taitojaan, jonka takia hoitoon tarvitaan hieman enemmän aikaa. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien lyhentämisen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja jalkavoiteen levityksen. Hoidon kesto noin 90min.
 • YUMI™ Feet -kovettumahoito50
  Tekijä on koulutettu ammattilainen. Jalkahoitojen osalta hän kehittää vielä taitojaan, jonka takia hoitoon tarvitaan hieman enemmän aikaa. YUMI™ Feet -Erikoisjalkahoito sopii erityisen hyvin sinulle mikäli kärsit kovettumista ja kuivista kantapäistä. Hoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa erityisten kovettumia liottavien lappujen avulla. Hoidossa ei siksi käytetä jalkakylpyä lainkaan. Kovettumahoidossa ei myöskään käsitellä kynsiä tai kynsinauhoja. Hoito on nimensä mukaisesti kehitetty kovettumien poistoon. Hoito pehmittää ja poistaa kovettumat ja luo pohjan helpommalle jalkojen kotihoidolle. Hoidon kesto noin 45min.
Varaa aika

Peruutusehdot

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista perimme 75% palvelun hinnasta, sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta.